Anunț Sesiune de Informare Apel de Granturi pentru ONG-ri

5 iulie 2021 — Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie invită reprezentanții ONG din raioanele Cahul și Ungheni și potențialii parteneri să participle la Sesiunea de informare destinată Apelului de propuneri de proiecte ce vizează sporirea gradului de implicare a structurilor societății civile și a asociațiilor obștești locale în promovarea și creșterea accesibilități grupurilor vulnerabile la serviciile publice prestate la nivel local în cele două regiuni-cheie: Cahul și Ungheni.

CÂND: miercuri, 7 iulie, ora 14:00

UNDE: online, platforma ZOOM: https://undp.zoom.us/j/4078614599?pwd=TDU5cUNWdHVTekg4dkxmeC9XR0FqUT09

Aminim că Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF, a lansat un Program de Granturi, în valoare totală de 80.000 EURO, destinat organizațiilor non-guvernamentale din regiunile-cheie Cahul și Ungheni.

Scopul Apelului este acordarea de suport organizațiilor necomerciale din regiunile-cheie Cahul și Ungheni în soluționarea celor mai importante probleme privind accesul grupurilor vulnerabile la serviciile publice.  În cadrul acestui Apel vor fi selectate cel puțin patru (4) propuneri de proiecte pentru finanțare. Suma maximă solicitată per proiect nu va depăși 20.000 EURO. Programul va susține proiectele care contribuie la îmbunătățirea accesului grupurilor vulnerabile la serviciile publice existente, noi sau îmbunătățite.

Data limită de transmitere a aplicației este 30/07/2021, ora 17:00

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2305/?fbclid=IwAR2HN0VNOWV1FegO6xpWvIOZQo6M-5S2p015NrwzLFlnlbhN0XHHM-EPwRo

IMPORTANT: Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a realizat un Studiu privind cele mai critice probleme legate de furnizarea și accesul grupurilor vulnerabile la serviciile publice înraioanele Ungheni și Cahul. Participanții la concursul de granturi sunt încurajați să studieze cercetarea pentru a-și documenta mai bine propunerea de proiect. Studiul poate fi accesat aici.

Urmăriți aici înregistrarea video de la sesiunea de informare organizată pe 7 iulie 2021: