Instruiri pentru ONG-rile din regiunea Cahul

6 septembrie 2021 – Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie lansează programul de instruiri pentru organizațiile societății civile din regiunile-cheie Cahul și Ungheni!

Primul modul cu tema: ”ELEMENTE DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ ȘI BUNĂ GUVERNARE” va avea lor pe 07 septembrie,  orele 13.00-17.00.2021 pe zoom.                  

Scopul seminarului este dezvoltarea abilităților și cunoștințelor necesare personalului OSC-urilor în implementarea principiilor și practicilor bunei guvernări în sectorul non-profit.

Agenda evenimentului poate fi accesată aici.

Programul de formare este destinat doar OSC-urilor din regiunile-cheie Cahul și Ungheni și include 5 module, necesitatea și tematica fiind identificată în cadrul studiului online de evaluare a necesităților OSC-urilor la care au participat 44 organizații din raioanele de referință. În invitația anexată la mesaj puteți găsi tematica și perioada organizării tuturor modulelor de instruire. 

Seminarele vor fi facilitate de consultantele naționale Silvia Strelciuc și Aliona Țurcan.

Date de acces online: pentru instruirea din 7 septembrie:

Platforma Zoom –https://undp.zoom.us/j/4078614599pwd=TDU5cUNWdHVTekg4dkxmeC9XR0FqUT09

Meeting ID: 407 861 4599     

Passcode: 808392

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).