Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” invită toate entitățile interesate ()din regiunile Cahul și Ungheni la o sesiune de informare privind completarea dosarului pentru apelul de proiecte pentru atragerea de noi investiții în regiunile cheie.

În cadrul sesiunii vor fi prezentate domeniile eligible de finanțare, condițiile de participare, regulile și procedurile de înaintare a propunerilor de proiecte, precum și instruire privind completarea dosarului pentru concurs. Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări și să primească răspunsuri pentru a clarifica mai multe aspecte legate de apelul menționat.

CÂND: marți, 8 august, ora 15:00-16.30 (GMT+3:00)

UNDE: online, platforma ZOOMhttps://shorturl.at/chBX2

***

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).