Regiunea Cahul are acum propriul său ghid turistic, realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie” implementat de PNUD și UNICEF și al USAID și Polish aid în cadrul proiectului „LEADER pentru Moldova Rurală” implementat de Solidarity Fund PL în Moldova.

„Ghidul turistic al regiunii Cahul” este un îndrumător de călătorie pentru turiștii interesați să descopere și să cunoască regiunea Cahul.

Publicația oferă informații despre destinațiile turistice din această zonă.

Pentru o bună orientare, în ghid este inserată harta geografică a regiunii Cahul, parte a Clusterului turistic „VIA Cahul”, fiind marcați 30 de operatori turistici de pe traseul: mun. Cahul – s. Giurgiulești: complexe turistice, pensiuni și case rurale, ateliere meșteșugărești și gastronomice, crame și vinării, muzee, rezervația naturală „Prutul de Jos”, zone de odihnă și agrement.

Ghidul include informații despre facilitățile oferite de companiile și entitățile turistice, date de contact și QR codurile, care te duc direct pe rețelele de socializare pentru a obține informații mai detaliate.