Cahulenii vor afla mai multe despre utilizarea brandului regiunii în cadrul unei sesiuni de informare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a desfășurat luni, 4 aprilie, la ora 15:00 o sesiune de instruire pentru antreprenorii, reprezentanții ONG-urilor, APL-urilor locale, dar și toți cahulenii dornici să afle mai multe despre brandul regiunii.

La sesiune a venit cu un cuvânt de salut,  primarul mun. Cahul, Nicolae Dandiș.

Ulterior, Dmitrii Moruz, expert în branding care a participat la elaborarea brandului regiunii a explicat detalii despre scopul și utilitatea brandului, elementele vizuale de bază, brandbook, dar și cum poate fi utilizat brandul pentru a spori atractivitatea regiunii.

De asemenea, au fost prezentate mostre care arată cum brandul este utilizat în context real, și și au fost oferite consultații pentru doritorii de a utiliza brandul regiunii în proiecte sau afacerile proprii.

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe