Votarea idei de proiecte pentru comunitatea din orașul Cahul

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
28 aprilie 2022, ora 08:00 (GMT +03:00)

Centrele municipiilor Cahul și Ungheni vor fi renovate cu asistența financiară a Uniunii Europene. Oamenii sunt parte a schimbării și vin cu idei de transformare a centrelor acestor două orașe. Recomandările populației vor fi luate în considerare în procesul de modernizare a centrelor municipiilor Cahul și Ungheni, activitate care va fi demarată în acest an cu asistența financiară a Uniunii Europene în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”, finanțat de UE, implementat de PNUD și UNICEF Moldova.

„Prin această inițiativă încurajăm oamenii din Cahul și Ungheni să fie activi și să își exprime public ideile de dezvoltare a comunității lor. Este un element-cheie în abordarea Uniunii Europene de susținere a regiunilor-cheie. Sperăm că acest gen de activități va aduce schimbarea dorită în comunități, acestea dezvoltându-se datorită ideilor și implicării oamenilor“, spune Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova.

Sondaj:

Idei „UE pentru Cahul. Ideea ta pentru un municipiu European”

Loading ... Loading ...

Alte implicări:

Sugestii și opinii

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe