A fost lansat apelul de granturi pentru Grupurile de Acțiune Locală din Cahul

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
14 iulie 2020, ora 18:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Uniunea Europeană oferă asistență financiară pentru dezvoltarea comunităților rurale din regiunile Cahul și Ungheni. Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” a lansat astăzi Programul de granturi pentru Grupurile de Acțiune Locală (GAL).

Condiţiile de participare pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2062/

Pe 23 iunie va fi organizată o sesiune on-line de Întrebări-Răspunsuri dedicată programului de granturi. Grupurile de Acțiune Locală interesate sunt rugate să se înscrie prealabil expediind e-mail pe adresa: natalia.lipca@undp.org. Termenul limită de depunere a dosarului este 14 iulie 2020.

***

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe