Contractăm companie pentru construcția de drumului de acces și amenajarea teritoriului către Centrul de dezvoltare a afacerilor locale din Crihana Veche

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
12 aprilie 2024, ora 16:30 (GMT +03:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie care va efectua lucrările de construcție a drumului de acces și amenajarea teritoriului către Centrul de dezvoltare a afacerilor locale din Crihana Veche, Cahul.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2829/

Termenul limită de înscriere în concurs este 12 aprilie 2024, ora 16.30 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe