Sesiune de Informare despre Apelul de granturi pentru Grupurile de Acțiune Locală din Cahul și Ungheni

Statut:
Desfășurat
Data și ora desfășurării:
29 martie 2022, ora 14:00 (GMT +03:00)
Link conectare

Programul EU4Moldova: Regiuni – cheie invită reprezentanții Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) eligibile din regiunile Ungheni și Cahul să participe la sesiunea de informare dedicată apelului lansat în cadrul Programului de granturi mici.

Scopul prezentului apel este sprijinirea GAL-urilor din regiunile-cheie,  Ungheni și Cahul, în implementarea proiectelor și inițiativelor de dezvoltare a zonelor rurale și de creare a noi locuri de muncă.  Condiţiile detaliate ale concursului şi Ghidul de depunere a dosarului pot fi accesate https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2433/

În cadrul sesiunii de informare vor fi prezentate domeniile eligible de finanțare, condițiile de aplicare/participare, regulile și procedurile de înaintare a propunerilor de proiecte, criteriile de evaluare și selectare. Veți avea posibilitatea să adresați întrebări și să primiți răspunsuri pentru a clarifica mai multe aspect legate de apelul menționat.

CÂND: marți, 29 martie, ora 14:00

UNDE: online, platforma ZOOMhttps://undp.zoom.us/j/83916233368

Vă rugăm să confirmați participarea la sesiunea de informare printr-un mesaj expediat la adresa natalia.lipca@undp.org

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).  

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe