Sesiune de informare și instruire despre apelul de granturi pentru antreprenoriat social din Cahul și Ungheni

Statut:
Deschis
Data și ora desfășurării:
20 octombrie 2022, ora 14:00 (GMT +03:00)
Link conectare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie invită reprezentanții societății civile și antreprenori din regiunile Cahul și Ungheni la o sesiune de informare și instruire privind completarea dosarului pentru concurs la Programul de granturi pentru antreprenoriat social.

În cadrul sesiunii vor fi prezentate domeniile eligible de finanțare, condițiile de participare, regulile și procedurile de înaintare a propunerilor de proiecte, precum și instruire privind completarea dosarului pentru concurs. Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări și să primească răspunsuri pentru a clarifica mai multe aspecte legate de apelul menționat.

CÂND: joi, 20 octombrie, ora 14:00 (GMT+3:00)

UNDE: online, platforma ZOOM:  https://undp.zoom.us/j/88951182833#success

***

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe