Angajăm consultant/ă internațional/ă pentru expertiză tehnică în monetizarea evenimentelor culturale în Cahul și Ungheni

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
24 iulie 2024, ora 16:30 (GMT +03:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” angajează consultant/ă internațional/ă pentru a oferi instruire, îndrumare și expertiză tehnică în crearea mecanismelor instituționale și financiare pentru asigurarea durabilității evenimentelor culturale în municipiile Cahul și Ungheni.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://procurement-notices.undp.org/view_negotiation.cfm?nego_id=22070

Termenul limită de înscriere în concurs este 24 iulie 2024, ora 16.30 (GMT+3:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe