Cum completăm dosarul la concursul de granturi pentru antreprenorii din raioanele Cahul şi Ungheni?

Statut:
Desfășurat
Data și ora desfășurării:
28 mai 2021, ora 12:00 (GMT +03:00)
Link conectare

Ești antreprenor/oare din raioanele Cahul sau Ungheni?

Dorești să accesezi finanțare nerambursabilă de până la 30.000 EURO, acordată cu asistenţa financiară a Uniunii Europene?

Echipa de experți ai Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie te ajută să completezi ca la carte documentele necesare pentru participarea la concursul de granturi destinat antreprenorilor din Ungheni și Cahul.

Instruirea va avea loc vineri, 28 mai, 12.00, pe zoom.

Link conectare: https://undp.zoom.us/j/81203073252  

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe