Întrebări-Răspunsuri despre concursul de granturi pentru GAL-urile din Cahul și Ungheni

O sesiune de informare dedicată Apelului de Granturi pentru Grupurile de Acțiune Locală din raioanele Ungheni și Cahul a fost organizată astăzi de către Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie. Peste 20 de participanți au aflat din prima sursă informații privind regulile de participare la concurs.

GAL-urile interesate să participe la concurs sunt încurajate să citească cele mai frecvente Întrebări-Răspunsuri.

Informația va fi actualizată periodic cu noi solicitări de informații adresate pe durata competiției.

Informații suplimentare puteți obține contactând persoana de referință din cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie: Natalia LIPCA, natalia.lipca@undp.org. Toate întrebările privind competiția pentru Programul de granturi mici pentru GAL le puteți transmite la adresa de e-mail indicată mai sus până pe 11.07.2020.

Amintim că pe 16 iunie a fost lansat un apel de granturi adresat Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) din raioanele Cahul și Ungheni. Grupurile de Acțiune Locală pot beneficia de asistență financiară nerambursabilă în mărime de până la 50.000 Euro, acordați din fonduri europene, pentru acțiuni care stimulează dezvoltarea comunitară și crearea de noi locuri de muncă în satele din aceste două regiuni.

Condițiile concursului și Ghidul de aplicare pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2062/

Dosarele urmează a fi expediate până pe 14 iulie 2020 pe adresa de e-mail natalia.lipca@undp.org cu titlul „EU4MD/LAG (numele GAL) application”. Fiecare solicitant va recepționa un e-mail de confirmare a depunerii dosarului și un număr de înregistrare.

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe