Un program de granturi de 80.000 EURO este lansat pentru ONG-rile din Cahul şi Ungheni

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
20 august 2021, ora 17:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

n program de granturi, în valoare totală de 80.000 euro, destinat organizaţiilor non-guvernamentale din regiunile Cahul şi Ungheni este lansat astăzi. Asistența financiară este acordată de Uniunea Europeană, în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF. Granturile vor fi acordate ONG-rilor înregistrate în raioanele Cahul şi Ungheni pentru proiecte ce vor soluționa probleme de acces ale grupurilor vulnerabile la serviciile publice. În cadrul acestui Apel vor fi selectate cel puțin patru (4) propuneri de proiecte pentru finanțare. Suma maximă solicitată per proiect nu va depăși 20.000 EUR.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2305/

O sesiune de informare va fi organizată pentru reprezentanții ONG și potențialii parteneri din raioanele Cahul și Ungheni la data de 07/07/2021, ora 14:00 (prin intermediul platformei ZOOM).

Organizațiile interesate să participe la activități de informare sunt invitate să confirme participarea la sesiunea de informare la următoarea adresă: natalia.lipca@undp.org ,până la data de 07/07/2021.

Notă: Urmăriți aici înregistrarea video de la sesiunea de informare organizată pe 7 iulie 2021:

   

Aplicațiile se vor transmite în format electronic, la următoarele adrese de email: natalia.lipca@undp.org și viorica.didilica@undp.org Data limită de transmitere a aplicației este 30/07/2021, ora 17:00 Aplicațiile transmise după termenul limită de depunere nu vor fi acceptate spre evaluare. Întrebările legate de acest Apel de proiecte pot fi adresate prin e-mail, cu cel puțin 7 zile înaintea datei limită de depunere a aplicației, către:

IMPORTANT: Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a realizat un Studiu privind cele mai critice probleme legate de furnizarea și accesul grupurilor vulnerabile la serviciile publice în raioanele Ungheni și Cahul. Participanții la concursul de granturi sunt încurajați să studieze cercetarea pentru a-și documenta mai bine propunerea de proiect. Studiul poate fi accesat AICI. Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe