Un titlu de articol donație

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
12 mai 2022, ora 10:00 (GMT +03:00)
Participă la donație

”Sportul – licoarea vitală a tinereții” este proiectul de suflet a tuturor vălenașilor

Asociația de Băștinași ”Acasă la Văleni” în colaborare cu primăria Văleni și vălenașii de pretutindeni implementează unul dintre cele mai frumoase proiecte sociale care au existat vreodată în comunitate. Este un proiect absolut unic pentru localitate, necesar, un proiect al cărui scop principal este de a încuraja practicarea sportului și de a-i inspira pe copii și tineri să ducă un mod sănătos de viață.

În acest sens, Asociația de Băștinași ”Acasă la Văleni” lansează Campania de strângere de fonduri pentru a deschide un complex sportiv și de agrement pentru tineri, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități. Noul complex va fi amenajat în imobilul fostei școli primare din localitate. Clădirea va fi reabilitată şi va primi destinaţia de Centru de sport și agrement pentru tineri, împărțit în două zone: una de fitness și a doua, multifuncțională, dotată cu tot necesarul de echipamente și accesorii pentru practicarea mai multor tipuri de sport, precum trânta moldovenească sau gimnastică ritmică.

Evident, trebuie să asigurăm renovarea imobilului și toate utilităţile, astfel ca noul Centru sportiv și de agrement să beneficieze de condiții la standarde europene pretabile și să răspundă nevoilor actuale ale tinerilor.

Valoarea totală a investițiilor necesare pentru realizarea acestui proiect se ridică la suma de 1.353.056 lei.

Pentru a finaliza cu succes implementarea proiectului mai sunt necesari 170 mii lei pe care ne propunem să ii colectăm prin contribuțiile locuitorilor rămași acasă și a celor de peste hotare.

Deschiderea la Văleni a Centrului sportiv și de agrement este un model de cooperare și solidaritate cum nu a cunoscut vreodată localitatea – oamenii de acasă și cei cu inima acasă se implică pentru a crea condiții mai bune pentru tineri. Iar asta contează enorm pentru noi, localnicii!

Vă îndemnăm să fiți parte a proiectului de suflet al vălenașilor, să ne susțineți în această Campanie printr-o donație online.

Iar bucuria unei fapte bune o vă aducă satisfacția și recunoștința celor de acasă!

Vă mulțumim!

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe