Asistență tehnică și financiară nerambursabilă pentru ONG-urile din Ungheni și Cahul

Perioada:
2021
Bugetul:
4 860 Euro

6 ONG-uri din regiunile-cheie au beneficiat de asistență tehnică în valoare de 1620 euro fiecare:

Cahul

  • Asociația Obștească „ActiveWomen” a implicat femeile în viața comunității pentru îmbunătățirea dialogului social cu APL Nivel 1 și creșterea calității participării cetățenești, precum și consolidarea capacităților instituționale.
  • Asociația Obștească „Azi” a sporit participarea persoanelor cu dizabilități în procesul decizional prin îmbunătățirea dialogului cu APL pentru promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și transformarea comunității s. Roșu, r-nul Cahul într-o comunitate incluzivă.
  • Asociația Obștească „Asociația Băștinașilor din Taraclia de Salcie” a abilitat cetățenii din localitățile Taraclia de Salcie, Burlacu și Tartaul de Salcie pentru a se implica activ în monitorizarea transparenței decizionale la nivel local, precum și consolidarea capacităților instituționale.

Proiecte în derulare

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe