Îmbunătățirea atractivității investiționale a regiunilor-cheie

Perioada:
2021-2022
Bugetul:
19 768 Euro

Această activitate presupune oferirea de consultanță și asistență tehnică părților interesate locale pentru creșterea atractivității investiționale a regiunilor-țintă prin abordarea celor mai critice bariere din calea dezvoltării mediului de afaceri local și identificarea și promovarea oportunităților fezabile de afaceri care există în regiune.
În cadrul proiectului părțile interesate locale vor fi sprijinite să identifice, să elaboreze și să promoveze un „Portofoliu al oportunităților de investiții” regional, bazat pe oportunități.

Rezultatele așteptate:

  • • Instituirea platformei de dialog între sectorul privat și autoritățile locale;
    • Elaborarea „Agendă de afaceri locală de 5 ani” publică-privată comună, cu măsuri concrete, fezabile și prioritare care urmează să fie întreprinse de către autoritățile locale pentru îmbunătățirea mediului de afaceri local, îmbunătățire solicitată de sectorul privat.

 

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe