Sistematizarea parțială a încăperilor de la parterul clădirii Primăriei Cahul pentru implementarea soluțiilor Ghișeului unic

Perioada:
2022
Bugetul:
83 270 Euro

Ghișeul Unic (GU)este un mecanism care permite solicitanților serviciilor publice să acorde informație și documente standardizate printr-un singur punct de recepționare, astfel fiind îndeplinite toate cerințele relevante ale legislației cu privire la solicitarea serviciilor

GU este un concept de prestare a serviciilor publice care lucrează după modelul: „open space”, unde toate procesele sunt transparente și deschise pentru publicul larg.

Ghișeul Unic (GU) reprezintă o abordare diferită a procesului de prestare a serviciilor publice, unde cetățeanul și/sau agentul economic are statut de consumator al serviciului (client).

Sunt efectuate lucrări de reconstrucție-montaj și reparații, modernizare în incinta Ghișeului Unic al Primăriei Cahul. Lucrările civile includ:

  • soluții arhitecturale de reconstrucție;
  • echipamente electrice/instalații de iluminat electric interior;
  • încălzire, ventilație și aer condiționat, alarma incendiu, alarmă de securitate SPA, instalații de comunicații, instalații de comunicații telefonice și semnalizare, achiziționare și instalare Sisteme de Supraveghere Camere.

A fost realizat:

  • Un spațiu amenajat, cu toate utilitățile necesare, pentru crearea Ghișeului Unic, prietenos cetățenilor;
  • Condiții de accesibilitate create pentru persoanele cu dezabilități: rampă de acces, ușă de acces;
  • Condiții moderne de lucru cu cetățenii pentru personalul angajat în cadrul Ghișeului Unic;
  • Acces în instituția primăriei ușor și sigur.

Proiecte în derulare

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe