Angajăm 2 consultanți/ consultante care vor oferi asistență și mentorat primăriilor mun. Cahul și Ungheni în domeniul tehnologiilor informaționale cu privire la implementarea Programului Smart City

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
10 mai 2023, ora 16:30 (GMT +03:00)

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie angajează 2 consultanți/te naționali/e care vor oferi asistență și mentorat autorităților publice locale din regiunile-cheie Cahul și Ungheni în domeniul tehnologiilor informaționale cu privire la implementarea Programului Smart City.

Perioada contractului: aprilie 2023 – decembrie 2023, volumul de muncă estimat: 70 de zile de muncă pentru fiecare consultant/ă.

Pentru detalii, regăsiți Termenii de referință și Anunțul de procurare de consultanță individuală anexate la anunț (la capitolul “Supporting Documents”): https://sc.undp.md/jobdetails/2699/

Termenul limită de depunere a dosarului este 10 mai 2023, 16:30 (GMT+3:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe