Angajăm 2 consultanți/ consultante pentru oferirea asistenței în instituționalizarea Ghișeelor Unice

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
16 septembrie 2022, ora 16:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie angajează 2 consultanți/te naționali/le pentru oferirea asistenței și mentorat autorităților publice locale din regiunile-cheie Cahul și Ungheni pentru  instituționalizarea Ghișeelor unice.

Un (1) specialist în dezvoltare instituțională juridică (Consultant 1, Lider de echipă)

Un (1) specialist în servicii publice (Consultant 2)

Durata serviciilor de consultanţă: Octombrie 2022 – Martie 2023, volumul de muncă estimat: 55 de zile de muncă – Consultant 1, lider de echipă; 42 de zile de muncă – Consultant 2.

Termenul limită de înscriere la concurs: 16 septembrie, 16:00

Condiţiile detaliate ale concursului pot fi citite aici: https://sc.undp.md/jobdetails/2576/

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe