Angajăm 2 consultanți cu expertiză în scrierea și managementul proiectelor

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
7 iunie 2022, ora 16:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: regiuni-cheie angajează 2 consultanți/te pentru a oferi instruire, asistență tehnică și expertiză autorităților publice locale din regiunile cheie Cahul și Ungheni în scrierea și managementul proiectelor.

Funcția 1: 1 consultant/ă specializat/ă în scrierea și managementul proiectelor pentru regiunea cheie Cahul

Funcția 2: 1 consultant/ă specializat/ă în scrierea și managementul proiectelor pentru regiunea cheie Ungheni.

IMPORTANT: Potențialii candidați trebuie să indice clar în Scrisoarea de aplicare pentru care din cele două funcții aplică. Candidații pot aplica pentru ambele funcții și acest fapt trebuie să fie stipulat clar în Scrisoarea de aplicare, cu posibilitatea de a fi selectat doar pentru 1 funcție.

Consultanții naționali vor lucra în echipă, în baza metodologiei ce va fi elaborată la începutul activităților și care va fi aprobată de către Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie.

Pentru misiunea curentă, persoanele angajate vor fi responsabile de:

  • Elaborarea metodologiei și a planului de lucru comun pentru organizarea instruirilor și activitățile de asistență post instruire;
  • Asigurarea unei abordări comune a sarcinilor atribuite;
  • Coordonarea prealabilă a tuturor activităților cu Programul, în speță în ceea ce ține de interacțiunea cu părțile interesate pentru a planifica și valida activitățile și rezultatele produse, pentru a colecta și a lua în considerare recomandările lor pentru îmbunătățire;
  • Realizarea sarcinilor conform cerințelor și standardelor de instruire, consultanță și asistență consultativă;
  • Elaborarea rapoartelor de activitate, a concluziilor și recomandărilor pentru acțiuni similare organizate de către Program.

Condițiile detaliate ale concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/jobdetails/2250/

Termenul limită de înscriere la concurs este 7 iulie 2022, 16:00 (GMT+3:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe