Angajăm asistent/ă de procurări

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
8 iunie 2020
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie angajează asistent/ă de procurări. Vino în echipa noastră și fii parte a modernizării regiunilor Cahul și Ungheni.

Condițiile participării le găsiți aici: https://jobs.partneragencies.net/erecruitjobs.html?JobOpeningId=30799&HRS_JO_PST_SEQ=1&hrs_site_id=2

Termenul limită de înscriere la concurs este 8 iunie 2020.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2025)  susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe