Angajăm companie de consultanță pentru întreprinderile municipale din Cahul și Ungheni

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
12 iunie 2020
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie angajează o companie de consultanță pentru următoarele servicii:

  • a elabora analiza diagnostic strategică a întreprinderilor municipale din Cahul și Ungheni (management strategic și organizațional, management operațional și tehnic, marketing și relațiile cu consumatorii, management financiar)
  • a oferi asistență tehnică ÎM Gospodăria Comunal-Locativă din Cahul și AVE-Ungheni SRL din Ungheni.

Scopul activității este de a îmbunătăți modelul de funcționare al întreprinderilor municipale din Ungheni și Cahul pentru a își extinde serviciile în comunitățile rurale de vecinătate și a deveni, astfel, prestatori de servicii regionale.

Condițiile concursului le găsiți aici: https://bit.ly/3fi8NYW

Termenul limită de depunere a dosarelor este 12 august.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe