Angajăm companie pentru dezvoltarea brandului regiunilor Cahul și Ungheni

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
7 septembrie 2020, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie angajează companie/consorțium pentru a elabora brandul  regiunilor Cahul și Ungheni (logo, slogan, identitate vizuală pentru fiecare regiune în parte) și a dezvolta strategia de promovare turistică, economică, culturală a regiunilor menționate la nivel național și internațional.

Condițiile concursului sunt expuse aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2105/

Termenul limită de depunere a dosarului este 7 septembrie, 15.00.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.md

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe