Angajăm companie pentru Elaborarea planurilor locale de combatere și prevenire a corupției în Cahul și Ungheni

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
23 septembrie 2021, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie angajează companie pentru Elaborarea planurilor strategice locale pentru combaterea și prevenirea corupției în municipiile Ungheni și Cahul.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2349/

Termenul limită de înscriere la concurs este 16 septembrie.

Pentru clarificări contactați: Liliana Caterov, e-mail: liliana.caterov@undp.org Victoria Josan, e-mail: victoria.josan@undp.org

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe