Contractăm companie care va acorda asistență privind implementarea cu succes a Programului de Asistență Financiară Nerambursabilă pentru clusterele din regiunile cheie

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
28 septembrie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie  a lansat concursul de contractare a unei companii sau consorțiu, care va sprijini clusterele emergente din regiunile Cahul și Ungheni în implementarea cu succes a Programului de Asistență Financiară Nerambursabilă privind achiziționarea de echipamente/bunuri/lucrări/ servicii, coroborate cu activități de consultanță, training, activități de promovare, pentru a stimula cultura antreprenorială în rândul clusterelor din regiunile cheie.

Termenul limită de înscriere la concurs: 28 septembrie, 15:00 (GMT+3:00)

Condiţiile detaliate ale concursului pot fi citite aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2494/

 Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe