Contractăm companie pentru construcția unei hale în localitatea Zîrnești, Cahul

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
17 august 2023, ora 16:30 (GMT +03:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie care va desfășura lucrările de construcție a unei hale din elemente metalice prefabricate pentru organizarea activității operatorului de serviciu public SRL „SERVCOM SUD” din regiunea Cahul în localitatea Zîrnești.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2680/

Termenul limită de înscriere în concurs este 17 august 2023, ora 16.30 (GMT+3:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4cahul-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe